Διήμερο Σεμινάριο του ΚΠΕ Θέρμου με θέμα: «Διαχείριση και ανάδειξη του πολιτισμικού περιβάλλοντος-Σύγχρονες προσεγγίσεις- Αειφορία» στις 2 και 3/2/2018.

Το Κ.Π.Ε. Θέρμου σε συνεργασία με το Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παιδαγωγικής του ομάδας στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», άξονας προτεραιότητας 6, στις Περιφέρειες ΛΑΠ, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προγραμματίζει τη διοργάνωση διήμερου εισαγωγικού επιμορφωτικού σεμιναρίου, Α΄ επιπέδου, στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στις 2 και 3 Φεβρουαρίου του 2018, με θέμα: «Διαχείριση και ανάδειξη του πολιτισμικού περιβάλλοντος-Σύγχρονες προσεγγίσεις- Αειφορία».

Η έναρξή του θα είναι στις (ώρα 17:00) την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας Αναστασιάδη 1, (πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου) και η λήξη το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου στις (ώρα 15:00) στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου.

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν δηλώσει πως θα φιλοξενηθούν στον ξενώνα του ΚΠΕ στο Θέρμο θα πρέπει να έχουν μαζί τους (2) δύο σεντόνια (1) μία μαξιλαροθήκη και τις προσωπικές πετσέτες τους.

Δείτε το πρόγραμμα και τον πίνακα συμμετεχόντων εκπαιδευτικών στο σεμινάριο και την αφίσα του σεμιναρίου